Vesić: Grad ulaže milijardu u putnu infrastrukturu Lazarevca

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je radove na uređenju trotoara u Ulici Dimitrija Tucovića u Lazarevcu. On je istakao da se osim ove ulice radi i Karađorđeva, kao i da Grad Beograd trenutno u opštini Lazarevac ulaže oko milijardu dinara u putnu infrastrukturu. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević je zahvalio Gradu Beogradu i zameniku gradonačelnika na svemu što rade za opštinu na čijem je čelu.

Radovi u ulici Dimitrija Tucovića

Prilikom obilaska radova na uređenju trotoara u Ulici Dimitrija Tucovića, zamenik gradonačelnika  Goran Vesić poručio je da Beograd u Lazarevcu ulaže oko milijardu dinara u putnu infrastrukturu. Na primeru Lazarevca građani mogu da vide da se vodi računa o svakom delu Grada Beograda, poručio je Vesić. Napomenuo je i da je važno da Lazarevac dobije jednu investiciju, na čemu Grad intezivno radi.

Ulica Dimitrija Tucovića

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević izrazio je zahvalnost Gradu Beogradu na svemu što se radi za opštinu na čijem se čelu nalazi. Dodao je da se na teritoriji lazarevačke opštine mnogo radi na uređenju putne infrastrukture.

Radovi u Ulici Dimitrija Tucovića

Moramo da vodimo računa da svaki deo Beograda treba da se razvija, da bude svejedno da li živite u centru Beograda i li Lazarevca, i ako se tako odnosimo prema ljudima, onda možemo da kažemo da će Beograd zaista postati bolje mesto za život svih građana, zaključio je Vesić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA