Vesić obišao izgradnju kanalizacije u Šušnjaru

U Mesnoj zajednici Šušnjar u toku je izgradnja kanalizacione mreže za više od 300 domaćinstava. Radove je u pratnji predsednika Opštine Lazarevac Bojana Stevića i lokalnog rukovodstva obišao zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. On je ovom prilikom naveo da se u Lazarevcu gradi oko 100 kilometara kanalizacije kroz projekat „Čista Srbija“, kao i dve fabrike za preradu otpadnih voda, pa će završetkom ovih poslova biti rešen problem kanalizacije u Opštini Lazarevac. Predsednik opštine Bojan Stević rekao je da će po završetku ovih radova biti asfaltirani putevi gde je prošla kanalizacija i dodao da će osam mesnih zajednica u narednom periodu biti pokriveno novom kanalizacionom mrežom.

Stević i Vesić sa izvođačima radova

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je u pratnji predsednika Opštine Lazarevac Bojana Stevića i lokalnog rukovodstva Mesnu zajednicu Šušnjar gde je u toku izgradnja kanalizacione mreže za više od 300 domaćinstava. Podsetio je da se u sklopu prejekta „Čista Srbija u Lazarevcu grade dve fabrike za preradu otpadnih voda i oko 100 kilometara kanalizacione mreže.

Vesić u Šušnjaru

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević rekao je ovom prilikom da će preko projekta „Čista Srbija“ ukupno osam mesnih zajednica biti pokriveno kanalizacionom mrežom. Kada je u pitanju jug opštine, u toku je izrada projekta za nelegalnu kanalizacionu mrežu u Dudovici.

Pokretna kancelarija Gorana Vesića u Šušnjaru

Nakon obilaska radova, zameni gradonačelnika Goran Vesić je sa saradnicima putem svoje pokretne kancelarije razgovarao sa meštanima Mesne zajednice Šušnjar, da bi čuo njihove probleme i našao način za njihovo rešavanje.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA