LazarevacVesti

Vesić obišao radove u ulici Janka Stajčića, prvi sloj asfalta do kraja novembra

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je radove na kompletnoj rekonstrukciji Ulice Janka Stajčića u Lazarevcu, koja je od velikog značaja za građane jer predstavlja vezu Lazarevca sa Ibarskom magistralom. Radovi u ovoj ulici su počeli 11. marta, ali su zbog koronavirusa jedno vreme bili prekinuti. Očekuje se da do kraja novembra bude navučen prvi sloj asfalta. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević je zahvalio Gradu Beogradu na saradnji u prethodnom periodu i naveo da ne sumnja da će tako biti i ubuduće.

Goran Vesić i rukovodstvo opštine Lazarevac

U Ulici Janka Stajčića živi oko 2500 punoletnih građana, i ona je od velikog značaja za sve Lazarevčane jer izlazi na Ibarsku magistralu, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Goran Vesić
Goran Vesić

Vesić je tom prilikom istakao da je Grad Beograd za ovu ulicu izdvojio oko dva miliona evra i podsetio da se menja kompletna instalacija, postavljaju se vodovodne cevi, toplifikacioni sistem, rasveta, dve trake po tri metara širine i trotoari.

Ulica Janka Stajčića

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević izrazio je zadovoljstvo što je u poseti zamenik gradonačelnika, koji se, kako je naveo, zalagao za ravnomerno ulaganje novca u sve prigradske opštine na teritoriji Beograda. On je rekao da su rekonstruisane i ulice Stanislava Sremčevića Crnog i Vladike Nikolaja Velimirovića i dodao da je još mnogo toga urađeno uz podršku Grada Beograda.

Bojan Stević
Bojan Stević

Radovi u Ulici Janka Stajčića su počeli 11. marta, ali su bili prekinuti usled epidemije koronavirusa. Očekuje se da prvi sloj asfalta bude završen do kraja novembra, a u zavisnosti od zime biće odlučeno da li će druga faza biti urađena tokom zime ili na proleće naredne godine.

Vesić u Lazarevcu

Ovi radovi govore u prilog tome kako se rade ulice po planu a ne stihijski, i koliko se gradsko rukovodstvo trudi da građani Lazarevca imaju dobre uslove za život kao i svi drugi žitelji na teritoriji Grada Beograda, zaključio je Vesić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA