BeogradLazarevacVesti

Više od pola tone čepova u humanitarne svrhe

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ isporučilo je preko 500 kg prikupljenih čepova Udruženju “Čepom do osmeha“ iz Novog Sada. Ova organizacija sakuplja i reciklira plastične čepove sa ciljem kupovine pomagala deci sa invaliditetom. Ovo je deseta po redu akcija, a donacije će biti nastavljene i u budućnosti. Kako su rekli iz Udruženja “Čepom do osmeha“, Lazarevac je jedna od najhumanijih sredina po broju prikupljenih čepova.

Humanitarno – ekološka organizacija „Čepom do osmeha“ iz Novog Sada posetila je Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ kako bi preuzela prikupljene čepove i na taj način pomogla deci i odraslima sa invaliditetom. Volonter organizacije „Čepom do osmeha“, Branka Jerković, istakla je za Gem da su veoma zadovoljni što sarađuju sa Udruženjem „Ujedinjeni za Lazarevac“, koje je poznato po mnogim humanitarnim akcijama.

Lazarevčani su još jednom pokazali svoju humanost i prikupili veliku količinu čepova. Prema rečima članice Omladinske mreže Udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ Jelene Gajić, cilj ove akcije je prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu ortopedskih pomagala osobama za invalitetom kao i očuvanje životne sredine. Ovom prilikom prikupljeno je preko 500 kilograma čepova, a do sada je reciklirano preko 3 tone plastičnih čepova.

Udruženje građana “Ujedinjeni za Lazarevac“ nastavlja svoje humanitarne aktivnosti. Cilj ove organizacije je da izađe u susret i pomogne svim osetljivim grupama, kojima je pomoć najpotrebnija. Nova akcija dobrovoljnog davanja krvi, u organizaciji ovog udruženja, biće održana 4. marta.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA