BeogradLazarevacVesti

Vrtić „Naše malo kraljevstvo“ ugostilo Dr Feelgood-a

U Predškolskoj ustanovi „Naše malo kraljevstvo“ u Lazarevcu organizovano je druženje mališana i njihovih roditelja sa popularnim Dr Feelgood-om. Cilj posete i druženja bio je da se roditeljima i deci ukaže na značaju zdrave i uravnotežene ishrane kao i redovne fizičke aktivnosti.

Naše-malo-kravljevstvo

Mališani su imali priliku da se druže sa doktorom i TV voditeljem Sašom Plećevićem, dr Feelgoodom, kao i da se edukuju o značaju zdrave i ujednačene ishrane i fizičke aktivnosti. Druženje sa Dr Feelgood-om bila je samo jedna u nizu aktivnosti vrtića “Naše malo kraljevstvo”.

Saša-Plećević
Saša Plećević

U okviru druženja mališani su se zabavili kroz, kviz znanja, igru „pogodi ko sam“ i vežbanje. Cilj programa je da se roditeljima i deci još jednom ukaže na značaj zdrave i uravnotežene ishrane, kao i redovne fizičke aktivnosti. Deca su mogla da naprave zdrave obroke, na osnovu dodira i ukusa da prepoznaju vrstu hrane, upoznaju svet sporta i igraju zanimljive kvizove.

Igor-Đorđević
Igor Đorđević

Vrtić „Naše malo kraljevstvo“ počeo je sa radom u septembru prošle godine, u njemu trenutno boravi 92 mališana, a po rečima vlasnika Igora Đorđevića, još jedan objekat sličnog kapaciteta biće otvoren u septembru u ulici Kralja Petra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA