GedžetiITVesti

Bežične slušalice – DA ili NE?

Ukoliko vam je uz vrhunski kvalitet bitna i prenosivost razmislićete o kompaktnim modelima, no za maksimalni komfor jedini izbor su bežične slušalice.  Većina bežičnih slušalica koriste 2.4 GHz odašiljač radio frekvencija za slanje audio zapisa iz izvora, kao što je vaš A/V prijemnik, na par baterijama punjenih slušalica. Svi koji misle kako bežične slušalice ne mogu reprodukovati kvalitet zvuka onih sa žicom, trebali bi isprobati nove Denonove bežićne modele AH-NCW500 i AH-W150. 
Denon AH-NCW500 Globe Cruiser
Foto/ usa.denon.com

Denon AH-NCW500 Globe Cruiser  su luksuzne slušalice koje pružaju vrhunsku udobnost bez kompromisa za stilom. Karakterišu ih 40mm drajveri, integrirano pojačalo, AAC i aptX dekodiranje za CD kvalitet zvuka preko bežične veze, te kontrolni točkić koji vam omogućava potpunu kontrolu nad Apple ili Bluetooth uređajima. Denonove slušalice u obliku peteougla pokrivene su luksuznom kožom i sadrže jastuke od mekane memorijske pena za ublažavanje pritiska i sprečavanje umora tokom dužeg slušanja.

Ugradnjom naprednog sklopa za zaštitu od buke putem Bluetooth 3.0 bežične ili žične veze, Denon Globe Cruiser aktivno eliminiše neželjenu ambijentalnu buku, omogućujući vam da u potpunosti uronite u muziku, gde god se nalazili.

AH-W150
Foto / usa.denon.com

Za razliku od njih, AH-W150 su bežične in-ear fitness slušalice koje imaju integrisano pojačalo sinhronizovano sa energijom vašeg rada, bežičnu povezivost, integrisanu kontrolu, kao i mikrofon za vrhunsku mobilnost. A dostupna je i sport smartphone aplikacija za iPhone, iPad ili Android telefone.

 

Autor / sonusart.hr

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA