BeogradLazarevacVesti

WISE D & KOBE obeležavaju 20 godina na sceni velikom žurkom u Beogradu

Naši sugrađani, prijatelji naše kuće, i jedan od najboljih regionalnih DJ tandema: Wise D & Kobe večeras 10.decembra u Beogradu obeležiće 20. godina svoje DJ karijere.

Oni su jedni od retkih u regionu koji su opstali kao DJ dvojac sve ove godine radeći svoj posao, kako didžejing, tako i produkciju na izuzetno visokom nivou. Odrasli su kao veliki zaljubljenici u gramofone i ploče. Kao srednjoskolci organizovali su zurke za svoju generaciju i tako je iz zabave sve preraslo u moderan posao.

Njihova jubilej je zamišljen kao prava poslastica za istinske ljubitelje elektronske muzike.

To veče za pultom će se naći 20 DJ-eva, tačnije 10 b2b setova u trajanju od po sat vremena. Za pultom će biti neke od pravih legendi beogradskog klabinga, ozbiljni selektori, a tu su i dvoje mladih pretalentovanih pobednika Let’s Mix DJ takmičenja.

Kao vrhunac večeri očekuje se slavljenički nastup, a kao šlag na tortu stižu i 2 SPECIJALNA GOSTA koje ne smemo otkriti za sada, ali vam možemo reći da su to apsolutno jedni od vodećih i najcenjehijih DJ imena u celom regionu.

Očekuju se brojni prijatelji, a ceo događaj biće otvoren za svu publiku koja želi da se priključi i podrži ovaj nesvakidašnji event.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA