BeogradLazarevacVesti

Za dve nedelje počinje rekonstrukcija ulice Janka Stajčića

U užem gradskom jezgru u toku je sanacija nekoliko ulica a svakako najvažniji projekat za uređene putne infrastrukture u Lazarevcu  je rekontrukcija ulice Janka Stajčiča u dužini od 1700 metara a početak radova planiran je za 15 dana, rekao je u emisiji „Intervju“ TV Gem Aleksandar Bulatović, član Veća GO Lazarevac. Početak radova na uređenju ove putne saobraćajnice usporila je epidemija koronavirusa a sredstva za rekonstrukciju jedne od najfrekventnijih ulica u Lazarevcu obezbedio je Grad Beograd preko Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju. Plan je da se ulica rekonstruiše u tri faze kako bi se odvijao i saobraćaj u ovom delu grada, rekao je Bulatović.

Ulica Janka Stajčića

Rekonstrukcija ulice Janka Stajčica u dužini od 1700 metara počeće za 15 dana. Usled pandemije koronavirusa radovi na uređenju ove saobraćajnicce morali su da pričekaju a planirano je da se radi u tri faze, kako bi se saobraćaj u ovom delu grada odvijao naizmenično, rekao je u emisiji „Intervju“ Aleksandar Bulatović, član Veća zadužen za saobraćaj.

Aleksandar Bulatović
Aleksandar Bulatović

Radovi u ulici Janka Stajčića podrazumevaju kompletnu zamenu kišne, kanalizacione i toplovodne mreže. Ova ulica imaće trotoare sa obe strane a u planu je i zamena kompletne ulične rasvete, kaže Bulatović.

Ulica Janka Stajčića

Pored ulice Janka Stajčića, početkom juna meseca počeće rekonstrukcija ulice Vojvode Putnika u kompletnoj dužini od 1400 metara, dodaje Bulatović i zahvaljuje građanima ovog dela Lazarevca na strpljenju, jer je prvobitni plan bio da ova ulica bude uređena još prošle godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA