Za vikend u Lazarevcu dva festivala

U Lazarevcu se 31. avgusta od 17 časova na platou kod Rudarske česme organizuje prvi Festival zanatskog piva. Svoje proizvode ponudiće šest zanatskih pivara a lazarevačku premijeru imaće i pivo sa ukusom kajsije. U zabavnom delu programa nastupiće DJ Vlada i bend Britke Sablje. U nedelju 1. septembra u Lazarevcu se organizuje i tradicionalna manifestacija udruženja pčelara ”Budućnost” na kojoj će biti izloženi pčelarska oprema i pčelinji proizvodi.

Glavna-ulica-lazarevac

U Lazarevcu se ovog vikenda organizuju dva festivala posvećena zanatskom pivu i medu. Prvog dana vikenda svi ljubitelji piva moći će da uživaju u šest najkvalitetnijih vrsta. Manifestacija počinje od 17 časova, a svi posetioci moći će da upoznaju male zanatske pivare i njihove proizvode koji polako osvajaju tržište i pronalaze svoje mesto među poznatim industrijskim brendovima.

Jubilarni 26. put održaće se tradicionalna manifestacija ”Dan pčelarstva Kolubara 2019”. Manifestaciju organizuje udruženje pčelara ”Budućnost” Lazarevac, uz podršku GO Lazarevac. Svečano otvaranje planirano je u deset časova na platou ispred GO Lazarevac, a stručno predavanje će početi u 11 časova i 30 minuta u biblioteci ”Dimitrije Tucović”. U pitanju je jedna od najcenjenijih izložbi u Srbiji, jer Lazarevac, kao mala sredina, ima veliki broj pčelara, a njihovo udruženje je jedno od najbolje organizovanih u našoj lokalnoj sredini.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA