LajkovacVesti

Zaseok za Ivanoviće u Rubribrezi dobio novi asfalt

U Lajkovačkoj mesnoj zajednici Rubribreza asfaltirana je deonica zaseoka za Ivanoviće dužine 250 metara. Radove čija je vrednost  milion i po dinara je izvodila firma „Autotransport“ iz Valjeva. Radove je obišao predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković sa saradnicima koji je najavio da će u narednih nekoliko dana započeti radovi na asfaltiranju više seoskih puteva.

Asfaltiranje ove deonice je finansirano iz budžeta opštine Lajkovac za ovu godinu kroz periodično održavanje puteva pre svega u seoskim sredinama, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Andrija Živković i naglasio da će narednih dana započeti asfaltiranje više deonica a do kraja oktobra trebalo bi da bude završeno oko 15 puteva, kako je i planirano za ovu godinu.

Andrija-Živković
Andrija Živković

Radovi na putnoj infrastrukturi  u lajkovačkoj opštini nastavljaju se već 10. oktobra i to asfaltiranjem deonice u Donjem Lajkovcu.

Radove u Rubribrezi, čija je vrednost milion i po dinara, izvodila je firma „Autotransport“ iz Valjeva koja će biti angažovana i na ostalim deonicama tokom oktobra meseca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA