BeogradLazarevacSportVesti

Zatvoren Sportsko rekreativni centar „Кolubara“

Nakon proglašenja pandemije Кorona virusa (COVID 19) od strane Svetske zdravstvene organizacije, Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ izdali su preporuke za sprečavanje prenošenja i suzbijanja širenja infekcije među stanovništvom Srbije, apelujući na odgovorno ponašanje svih radi očuvanja sopstvenog i zdravlja drugih.

Na osnovu naredbe Ministarstva zdravlja Republike Srbije zabranjuju se javna okupljanja na celoj teritoriji Republike Srbije na javnim mestima u zatvorenim prostorima, kada se skupi više od sto ljudi i na osnovu odluke o organizaciji rada JP EPS tokom sprovođenja preventivnih aktivnosti na suzbijanju širenja Кorona virusa:
JP EPS, Ogranak RB „Кolubara“, prateći instrukcije i preporuke, dok traje opasnost od širenja zarazne bolesti COVID 19, će prekinuti rad objekta Sportsko-rekreativnog centra „Кolubara“ u Lazarevcu.

Za korisnike će, dok traje opasnost od širenja zaraze, biti prekinut rad sportskih objekata u zatvorenim prostorima – sportske hale, teretana, zatvoreni bazen. Objekti otvorenog sadržaja ostaju otvoreni za korisnike.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA