BeogradLazarevacVesti

Završena isporuka uglja u Udruženju penzionera, u planu podela paketa i tradicionalno druženje

Opštinska organizacija Udruženja penzionera Lazarevac završila je uspešno isporuku uglja svim penzionerima koji su ugalj upisali u ovoj organizaciji. Za ovu godinu isporučeno je više od 1000 tona uglja, a upis za narednu godinu trebao bi da počne u oktobru mesecu. Udruženje priprema i pakete iz Fonda solidarnosti za sve penzionere čija su primanja 20.600 dinara i koji su članovi opštinske organizacije. U restoranu „Prestiž“, 26. septembra biće organizovano tradicionalno druženje najstarijih članova a prijave su do 20. septembra, kažu u Udruženju penzionera Lazarevac.

Opštinska organizacija Udruženja penzionera Lazarevac vredno radi kako bi svim svojim članovima omogućila brojne pogodnosti i benefite. Svedoci smo da je na teritoriji naše opštine veliki broj najstarijih sugrađana sa minimalnim primanjima a oni, ako su članovi opštinske organizacije ostvaruju i mogućnost da dobiju pomoć. Predsednik Udruženja penzionera Slobodan Petrović, kaže da je uspešno završena isporuka uglja, ali i da se priprema program za manifestaciju „Oktobar, mesec starih“.

Miloš Janković potpredsednik udruženja kaže da je ove godine isporučeno preko 1000 tona uglja. Ni ove godine ugalj nije stigao iz Kolubare već je nabaljen od privatnika, pa se očekuje da neke količine budu dodatno obezbeđene. Dodaje da će narednih dana početi upis za narednu godinu.

Zahvaljujući Fondu solidarnosti Udruženja penzionera, veliki broj naših najstarijih sugrađana dobiće dodatnu pomoć. Iako je PIO fond obezbedio manju svotu novca za pakete ove godine, u udruženju kažu da će i paketi biti skromniji ali da će ih dobiti svi penzioneri sa primanjima nižim od 20.600 dinara.

Milena Stanisavljević pozvala je penzionere da se priključe ovoj organizaciji i da kroz članstvo obezbede brojne pogodnosti. Podsetila je najstarije sugrađane da će 26. septemebra biti organizovano tradicionalno druženje u restoranu „Prestiž“ i da se zainteresovani prijave do 20. septembra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA