Završeni radovi u ulici Milice Stojadinović Srpkinje

Radovi na izgradnji ulice Milice Stojadinović Srpkinje su završeni. Opština Lazarevac je u dogovoru sa stanovnicima ove ulice, uradila kompletnu zamenu vodovodne mreže u dužini od 1350 metara, i nove priključke na mrežu. U sklopu ovih radova, urađena je i kanalizaciona mreža duž cele ulice, postavljena mreža za gasifikaciju, i novi trotoar, rekao je predsednik opštine Bojan Stević, koji je sa saradnicima obišao završne radove.

Ulica Milice Stojadinović Srpkinje

Radove u ulici Milice Stojadinović Srpkinje, koji su danas završeni obišao je predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima. U dogovoru sa meštanima urađena je kompletna zamena vodovodne mreže u dužini od 1350 metara kao i priključci na mrežu. U ovoj ulici urađena je i kanalizaciona mreža, trotoar, a postavljena je i mreža za gasifikaciju. Stević je napomenuo da je urađena kanalizaciona mreža u Botaničkoj ulici, koja delom izlazi na ulicu Milovana Lazarevića.

Stević prilikom obilaska radova

Radovi se izvode i u ulici Milovana Lazarevića gde je urađen privremeni vod za vodosnabdevanje građana, međutim dolazi do čestih isključenja. Vod koji postoji u ovoj ulici je promera fi 100, star je više od 30 godina. On će biti zamenjen novim cevovodom promera fi 160, a trenutno se izvode radovi na postavljanju privremenog voda  dok teku radovi, kako bi građani imali stabilno vodosnabdevanje, pojasnio je Stević.

Ulica Milice Stojadinović Srpkinje

Stević je ovom prilikom najavio radove u ulici Ilije Gojkovića, gde je postavljeno 27 novih stubova za javnu rasvetu i apelovao na meštane koji imaju privatne parcele koje ulaze u trup puta ove ulice, da dođu u opštinu i daju saglasnost, kako bi bio izvršen projekat potpune rekonstrukcije ulice.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA