Završeno asfaltiranje puta u zaseoku Prljuša u Mesnoj zajednici Leskovac

U zaseoku Prljuša u Mesnoj zajednici Leskovac završeno je asfaltiranje puta koji vodi ka crkvi. Radove na putu u dužini od 530 metara inicirao je Savet mesne zajednice Leskovac. Radove je finansirao Grad Beograd a izvođač radova je preduzeće „Šumadija put“. Radove na asfaltiranju ove deonice obišao je predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić sa saradnicima.

Predsednik lazarevačke opštine Bojan Sinđelić izrazio je zadovoljstvo asfaltiranjem ove deonice u Leskovcu i naglasio da će ona itekako značiti meštanima zaseoka. Sinđelić je naglasio da se lokalno rukovodstvo trudi da se sve mesne zajednice ravnomerno razvijaju i najavio radove u narednom periodu.

Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac
Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac

Predsednik Saveta mesne zajednice Leskovac Dragan Stojanović zahvalio se rukovodstvu opštine na završenim radovima i naglasio da je 20 domaćinstava konačno dobilo modernu saobraćajnicu.

U prvoj polovini ove godine, ukoliko to vremenski uslovi budu dozvoljavali, u planu je da se uradi oko 30 putnih pravaca na teritoriji Greadske opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA