Završeno dečije igralište u Malim Crljenima

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima obišao je igralište „Drugarstvo“ koje je izgrađeno u dvorištu isturenog odeljenja Osnovne škole „Rudovci“ u Malim Crljenima. Ovom prilikom Stević je istakao značaj dečijih igrališta za svaku mesnu zajednicu. Tokom dana obišao je i dečije igralište u Kruševici.

Dečije igralište u Malim Crljenima

Za svakog mališana najveća radost je igra, a u poslednje vreme u opštini Lazarevac kao i u seoskim mesnim zajednicama, izgrađuju se dečija igrališta sa multifunkcionalnom podlogom kako bi deca bila bezbedna. Rukovodstvo Gradske opštine Lazarevac na čelu sa predsednikom Bojanom Stevićem, obišli su završena igrališta u dve seoske mesne zajednice, Mirosaljci i Kruševica.

Stević sa mališanima

Stević je istakao da su mališani naša budućnost i da treba da imaju srećno i bezbedno detinjstvo i dodao da se nada da će deca i njihovi roditelji voditi računa o igralištima kako ne bi došlo do lomljenja određenih sprava.  U narednom periodu biće urađeno dečije igralište i u Mirosaljcima kao i u drugim mesnim zajednicama.

Stević je izjavio da se ukupno radi 12 dečijih igrališta, i da kada vremenske prilike dozvole od naredne godine počinje novi krug izgradnje multifunkcionalnih igrališta za najmlađe. U planu je da se sledeće godine uradi novih 13 igrališta istakao je Stević.

Dečije igralište u Malim Crljenima

Lokalna samouprava na čelu sa predsednikom Gradske opštine Lazarevac Bojanom Stevićem realizovala je ideju izgradnje dečijeg igrališta u Mesnoj zajednici Mali Crljeni izjavio je direktor Osnovne škole „Rudovci“ Nebojša Delić, i dodao da su mališani oduševljeni i da već uživaju u bezbednoj igri.

Nakon posete dečijem igralištu u seoskoj Mesnoj zajednici u Malim Crljenima, predsednik opštine Lazarevac, obišao je i igralište u Kruševici.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA