BeogradLazarevacVesti

Završna priredba predškolaca depadansa „Dečije carstvo“

Na platou ispred Biblioteke „Dimitrije Tucović“ Lazarevac održana je završna priredba predškolaca Predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“, objekta „Dečije carstvo“. Priredba je nastala u sklopu projekta na temu pozorišta koje su sa mališanima realizovale njihove vaspitačice Milica Mitić i Sanja Đoković. One su budućim đacima prvacima poželele mnogo sreće u školi i da se druže sa svojim prijateljima i budu marljivi učenici.

Priredba predškolaca iz objekta „Dečije carstvo“, Predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“ odigrana je na prepunom platou lazarevačke biblioteke i trajala je 60 minuta.

Završna priredba predškolaca depadansa „Dečije carstvo“, Predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“ održana je na platou ispred Biblioteke „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu. Priredbu su mališani sa svojim vaspitačicama Milicom Mitić i Sanjom Đoković pripremale oko dva meseca, a ona je deo projekta koji je bio posvećem pozorištu. Budućim prvacima vaspitačice su poželele da budu vredni učenici i da se druže sa svojim vršnjacima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA