BeogradLazarevacVesti

Završna priredba učenika osmog razreda OŠ „Sveti Sava“ u Velikim Crljenima

Na inicijativu učenika osmog razreda i Dragane Ševo, nastavnice srpkog jezika u OŠ „Sveti Sava“ u Velikim Crljenima, završna priredba malih maturanata po prvi put je organizovana u Domu kulture. Prigodnim programom osmaci su se oprostili od svojih nastavnika i škole i priredili poklon priredbu za roditelje. Kraj osnovnog obrazovanja ovogodišnja generacija završila je sa dobrim uspehom a izuzetne rezultate pokazali su i na završnom ispitu.

Završna priredba škola Sveti Sava

Završna priredba učenika osmog razreda po prvi put je održana u Domu kulture u Velikim Crljenima. Na inicijativu učenika i razrednih starešina, priredna je održana i za roditelje a osmaci su imali priliku da pokažu šta su sve naučili tokom boravka u školi ali i da prikažu svoje talente. Milica Nenadić, nastavnica fizičkog vaspitanja u OŠ „Sveti Sava“ u Velikim Crljenima kaže da su deca sa velikim uzbuđenjem pripremala program, koji je šarenolik i koji prikazuje talente deca koja će se na ovaj način oprostiti od osnovne škole i uploviti u novo poglavlje i veće obaveze.

Milica Nenadić
Milica Nenadić

Direktor škole Dragan Lukić kaže da je ova generacija sa dobrim rezultatima završila ovu šklolsku godinu i da su osmaci pokazali i dobro znanje na završnom ispitu. Njih sada očekuje upis u srednju školu a dirtektor im je poželeo puno uspeha. Budućim petacima poručio je da budu samostalniji i spremniji da uz pomoć svojim nastavnika rešavaju probleme.

Dragan Lukić
Dragan Lukić

Muzika, ples, igra, recitacija i životne mudrosti, sve se to moglo čuti i videti u hali Doma kulture u Velikim Crljenima. Sa velikom ozbiljnošću i dostojanstveno, osmaci i njihove razredne starešine spremali su ovu priredbu kao poklon za kraj jedne epohe u životu ovoh mladih ljudi. Ove pametne glave čekaju novi životni izazovi i nova poznanstva, ali verujemo da će se većina njih ovog razdoblja života sećati sa osmehom i pamtiti kao jedno o lepših poglavlja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA