BeogradLazarevacVesti

Zbog prestanka rada SRC “Kolubara“ prekinuta dvoranska takmičenja

Zbog nepovoljne epidemiološke situaqcije sa koronavirusom, doneta je odluka da se za upotrebu zatvori Sportsko rekreativni centar „Kolubara“ u Lazarevcu. Iz tog razloga, postavlja se pitanje nastavka takmičenja dvoranskih sportova, konkretno, košarke i rukometa.

Dragićević

Kako nezvanično saznajemo, rukovodstvo Košarkaškog kluba „Kolubara“ uputilo je zahtev, odnosno obaveštenje, nadležnima u Košarkaškoj ligi Srbije, da zbog novonastale situacije, klub nije u mogućnosti da realizuje treninge, ali i da igra prvenstvene mečeve. Inače, u ovom rangu proteklog vikenda zbog istih ili sličnih prilika, nije odigrano nekoliko utakmica. Slično je i sa rukometom. To je potvrdio Vladimir Dragićević, trener Kolubare, a ujedno i direktor SC.

-Situacija je takva da sada nemamo uslove za treniranje, pa smo uputili dopis Rukometnom savezu Srbije. Ovo je viša sila i nemamo drugog izbora. Verujemo, kao uostalom i svi, da će se situacija koliko-toliko normalizovati i da ćemo se vratiti redovnim aktivnostima. – rekao je Dragićević.

Razumljivo, osim košarkaša i rukometaša ista situacija važi i za ostale korisnike lazarevačkog Sportskog centra, bilo da je reč o odbojci, vaterpolu, karateu…

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA