Zbog radova deo Lazarevca bez vode

Zbog radova na vodovodnoj mreži u dužini od 60 metara na Severnoj magistrali i prespajanja vodovodne linije  prekinuto je vodosnabdevanje 2. zone. Odnosno dve trećine potrošača u gradskoj zoni ostalo je bez vode tokom celog dana. JPKP “Lazarevac” u periodu obavljanja radova obezbedilo je cisterne u pojedinim delovima grada. Zbog prekida u vodosnabdevanju u OŠ ”Vojislav Voka Savić” skraćeni su časovi.

Radovi na investicionom održavanju vodovodne mreže bili su ovoga puta uzrok prekida isporuke vode za građane većeg dela grada, odnosno bez vode su ostali objekti od javnog značaja: Opština, PU “Rakila Kotarov Vuka”, DZ “Dr Đorđe Kovačević”, Autobuska stanica, domaćinstva u njihovoj okolini ali i naselja Stadion, Orašac, Kolubarski trg, Vuka Karadžića, Treća mesna zajednica i Valandovska ulica.

Zbog prekida u vodosnabdevanju časovi su danas skraćeni po deset minuta i u OŠ “Vojislav Voka Savić”, šesti čas je završen u 17:40 minuta. U periodu obavljanja radova za pojedine delove grada bile su obezbeđene cisterne sa vodom, a građani su o lokacijama informisani na sajtu JPKP “Lazarevac”.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA