BeogradLazarevacSportVesti

ŽFK “Kolubara“ u borbi za opstanak

U borbi za opstanak ŽFK “Kolubara“ sa novim trenerom Petrom Đinđićem ulazi u završnu fazu priprema i borbu u elitnom rangu takmičenja. Prve dve kontrolne utakmice su protekle na zadovoljavajućem nivou.  Po rečima trenera Petra Đinđića cilj je da se na samom startu ostvare uspesi i omogući ulazak u borbu za opstanak u Super ligi.

kolubara

ŽFK “Kolubara “ je jesenju polusezonu završio na poslednjoj poziciji Super lige Srbije. U zimske pripreme ovaj fudbalski klub je ušao sa novim trenerom  ali i velikim igračkim potencijalom. Cilj je opstanak u elitnom rangu takmičenja. U ovom pripremnom periodu napravljen je kontinuitet kada je reč o treninzima. Organizovane su i pripremne utakmice tokom kojih su devojke odmerile snage i sa muškim ekipama. Deo priprema odrađen je i u teretani. Cilj je da se prevaziđe loš period i opstane u društvu najboljih.

ŽFK Kolubara 2

U okviru priprema za ovu polusezonu stigla su i igračka pojačanja. Trener Petar Đinđić ističe da ekipa ulazi u četvrtu nedelju priprema i da su u protekle tri nedelje fudbalerke pokazale visok nivo profesionalnosti, upornost i disciplinu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA