BeogradLazarevacSportVesti

Marko Ranković među najboljim dugoprugašima u zemlji

Lazarevčanin Marko Ranković, dugogodišnji atletičar potpisao je novi ugovor i postao član “Beogradskog trkačkog tima“.  Na ovaj način Ranković je postao jedan od pionira na realizaciji projekta koji će unaprediti atletiku u našoj zemlji. Ovaj atletičar vredno trenira i priprema se za Beogradski maraton,  a nedavno je postigao i lični rekord na 3000 metara.

Marko Ranković 1Uspešni atletičar Marko Ranković je odlučio da svoju karijeru nastavi u okviru projekta koji će unaprediti  ovaj sport u Srbiji . Pred kraj jesenje sezone postao je član “Beogradskog trkačkog tima“. Marko se na ovaj način svrstao među najbolje dugoprugaše u zemlji. Najbolji dugoprugaše u Srbiji će posebnu pažnju posvetiti ne samo promociji atletike i profesionalnih sportista već i edukaciji rekreativaca i podizanju rekreativnog sporta na viši nivo.

Marko Ranković 2Zbog korona virusa otkazana su brojna sportska takmičenja. Dugoprugaši su bili posebno uskraćeni, otkazani su najznačajniji maratoni. Treninzi i takmičenja ipak nisu izostala. Kada je atletika u pitanju, trenutno se organizuju dvoranska takmičenja. Reč je o Prvenstvu Srbije i Prvenstvu Beograda.  Ova takmičenja se organizuju u skladu sa svim propisanim epidemiološkim merama. Prisustvo publike je zabranjeno, a treniri i neophodna tehnička  lica obavezno moraju nositi maske i poštovati distance. Atletičari , a posebno uspešni dugoprugaši se nadaju da će upravo ove godine konačno moći ponovo da trče najvećim i najlepšim gradovima Srbije , Evrope i Sveta.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Marko Ranković među najboljim dugoprugašima u zemlji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA