Zima bez većih promena

Zatišje kažu, obično najavi buru. Kada je reč o dešavanjima u redovima Fudbalskog kluba Kolubara, aktuelna zimska pauza, ne bi trebalo da donese previše bure. Otvaranjem ove teme, akcenat se stavlja na moguće promene u igračkom kadru.

Mnogi su složni u oceni da zeleno-crni imaju tim za respekt. Opet, veliki je broj onih koji smatraju, da po kvalitetu, Kolubara bi trebalo da ima još koji bod više, pa samim tim i bolji plasman na tabeli.

Lazarevački prvoligaš zimuje na deobi trećeg mesta. Dakle, postoje više nego realne šanse da se “rudari” domognu bar druge pozicije koja vodi u elitni rang. Lider Radnički 1923 je odmakao. Ali, zato je Kabel na samo šest bodova deficita.

Kako trenutno stoje stvari, trener Zoran Milinković, prvo okupljanje u 2021. godini, trebalo bi da obavi sredinom januara, a ako situacija sa korona virusom bude povoljnija, nije isključeno da prozivka usledi i neki dan ranije.

Za sada je izvesno da će provereni i uspešni stručnjak na raspolaganju imati provereni kadar, onaj koji je izneo teret jesenje sezone. Postoji mgućnost da nekoliko prvotimaca dobije odrešene ruke u izboru nove sredine.

Zoran Milinković
Zoran Milinković

Kako napominju iz tabora prvoligaša, ne bi trebalo da bude većeg broja novih igrača. Po čelnicima Kolubare, dobro će obaviti odabir eventualnih osveženja, pa igrač koji bude angažovan tokom pauze, mora da bude baš kapitalno pojačanje, a ne igrač koji će samo da konkuriše za mesto u timu.

U Kolubari žele da nastave dobru praksu afirmacije mladih igrača, odnosno, da priliku pružaju fudbalerima iz omladinske škole.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA