BeogradLazarevacVesti

Vreme je za prazničnu dekoraciju i kupovinu poklona

Uskoro praznično ukrašavanje i dekoracija ulaze u finiš, još uvek niste zakasnili da odaberete najlepše ukrase. Pravo je vreme i za kupovinu novogodišnjih paketića. Na društvenim mrežama pažnju nam je privukla knjižara i galerija u našem gradu “Foto Šale“. Uverili smo da je njihova praznična ponuda opravdala naša očekivanja.

ukrasi 1Godina koju će mnogi zapamtiti po ružnim stvarima ostaće upamćena po vremenu koje smo proveli sa porodicom. Vreme tokom koga smo počeli da cenimo značaj zajedništva, ljubavi i topline doma.  Dok brinemo za zdravlje najbližih, žalimo za propuštenim trenucima, neminovno je pred nama i novi početak. Bez obzira na sve, stiže  nam nova 2021. godina.  Godina koju ćemo po svemu sudeći dočekati u okrilju doma. U okviru prazničnih priprema neki su već odavno odabrali ukrase za jelku i dom ali još uvek dovoljno vremena ima da priuštite sebi novi ukras.

ukrasi 2Posetili smo knjižaru i galeriju “Foto Šale“ koja nas je već na društvenim mrežama privukla prelepim dekoracijama. Bilo da se radi o figurama Deda Mraza i patuljaka, irvasima ili drugim ukrasima još uvek možete pronaći nešto po svom ukusu.

ukrasi 3Kugle i sve neophodno za dekoraciju  novogodišnjih jelki u svim bojama još uvek krasi police.  Nešto novo su zidne dekoracije koje takođe svetle i daju posebnu notu ambijentu. Ukoliko se odlučite za dekoraciju dvorišta ili terase tu su različiti svetleći ukrasi. Od jelki , ukrasnog drveta, svetlećeg irvasa, sve može doprineti prazničnoj čaroliji.

ukrasi 4

Ovo je pravi trenutak za novogodišnje poklone, i igračke za dečake i devojčice. Svi popularni dečiji brendovi sa igračkama za različite uzraste se nalaze u ponudi ove radnje koja je od nedavno proširila svoje kapacitete.

ukrasi 6Naravno nova godina je vreme i da se pokloni pripreme i za nešto starije ukućane koji u sebi još uvek gaje praznični duh darivanja, tu je galerija sa širokim izborom  ukrasnih predmeta. Duh praznika osvojio je i nas tokom kratke posete knjižari i galeriji Foto Šale, još jedan dokaz da praznici i služe da zahvaljujući malim svetlucavim sitnicama barem za trenutak oteraju sve probleme i brige i podsete da od nove godine uvek počinje nešto novo.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA