BeogradLazarevacVesti

Zimska škola popljoprivrede održana u sali opštine

U velikoj sali GO Lazarevac u organizaciji Savetodavne stručne službe Beograd i Saveta za poljoprivredu, održana su predavanja za poljoprivrednike u okviru zimske škole. Predavanja su održali eminentni stručnjaci iz svih oblasti poljoprivrede a lazarevačkim poljoprivrednicima omogućeno je i da obnove svoja gazdinstva. U martu mesecu u GO Lazarevac biće raspisani konkursi za podsticaje u oblasti poljoprivrede a i ove godine u budžetu opštine biće odvojena značajna sredstva za ovu namenu, kaže Nenad Bačanac član Veća zadužen za poljoprivredu.

U velikoj sali GO Lazarevac, u organizaciji Savetodavne stručne službe Beograd i Saveta za poljoprivredu, održana su značajna predavanja za poljoprivrednike kao deo programa zimske škole. Ovaj događaj okupio je eminentne stručnjake iz svih relevantnih oblasti poljoprivrede, pružajući lokalnim poljoprivrednicima priliku da unaprede svoje znanje i veštine. Pored edukativnog dela, poljoprivrednicima iz Lazarevca omogućeno je i da obnove svoja gazdinstva, što predstavlja važan korak ka unapređenju poljoprivredne proizvodnje u regionu.

Nenad Bačanac, član Veća zadužen za poljoprivredu
Nenad Bačanac, član Veća zadužen za poljoprivredu

Nenad Bačanac, član Veća zadužen za poljoprivredu, najavio je da će u martu mesecu biti raspisani konkursi za podsticaje u oblasti poljoprivrede. Ova inicijativa pruža dodatnu podršku lokalnim poljoprivrednicima, omogućavajući im pristup sredstvima i resursima potrebnim za unapređenje njihovih poslovanja. Dodao je da će i ove godine u budžetu opštine biti odvojena značajna sredstva za podršku poljoprivredi.

Ova ulaganja svedoče o posvećenosti lokalnih vlasti razvoju poljoprivrednog sektora i poboljšanju uslova rada za sve poljoprivrednike u Lazarevcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA