BeogradLazarevacVesti

Parking prostor kod OŠ „Knez Lazar“ pušten u rad, dodatnih 60 parking mesta

Parking prostor kod OŠ „Knez Lazar“ zvanično je u pušten u rad. Nakon rekonstrukcije i proširenja saobraćajnice, koja vodi do objekta škole i koja je sada dvosmerna, uređeno je još 60 parking mesta. Prilikom obilaska parkinga, predsednik opštine Bojan Stević rekao je da će u narednih mesec dana parking biti besplatan a nakon toga će se vršiti naplata istog. Od ponedeljka kreću radovi i na parkingu kod nove tržnice, a u planu je da se do polovine godine uradi ukupno 150 novih parking mesta u Lazarevcu.

Parking prostor kod OŠ „Knez Lazar“ službeno je pušten u rad nakon uspešno završene rekonstrukcije i proširenja saobraćajnice koja vodi do objekta škole. Ova saobraćajnica sada je dvosmerna, što dodatno olakšava pristup i kretanje ka školi, a sa rekonstrukcijom je uređeno dodatnih 60 parking mesta. Tokom obilaska parkinga, predsednik opštine Bojan Stević izjavio je da će u narednih mesec dana parking biti besplatan za sve korisnike, pružajući im mogućnost da se naviknu na novi raspored prostora. Nakon tog perioda, planira se uvođenje sistema naplate parkinga.

Svetlana Novičić direktorka OŠ „Knez Lazar“ zahvalila se opštinskom rukovodstvu na svemu što su u prethodnom periodu uradili kako bi se uslovi u školi pobošljali ali i na rekonstrukciji samog parkinga. Osim toga, od ponedeljka će započeti radovi na proširenju parkinga kod nove tržnice, što će dodatno poboljšati infrastrukturu i olakšati parkiranje u tom delu grada, najavio je predsednik opštine. U planu je da se do polovine godine ukupno izgradi 150 novih parking mesta širom Lazarevca, što će znatno olakšati svakodnevni život građana i doprineti boljoj organizaciji saobraćaja u gradu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA