BeogradLazarevacVesti

Značajna ulaganja u škole na teritoriji opštine Lazarevac

Uz podršku Grada Beograda GO Lazarevac ulaže značajna sredstva u škole na teritoriji opštine. Tim povodom predsednik opštine Bojan Stević posetio je OŠ „Knez Lazar“ i SMŠ „Marko Tajčević“ gde je urađen novi teren za odbojku. Na objektu jedne od najvećih škola u našoj opštini počela je zamena celokupne stolarije i potpuna rekonstrukcija toaleta. Naredne godine u planu je uređenje još dva terena, parking prostora i platoa ispred škole, rekao je predsednik opštine prilikom obilaska radova.

Opština Lazarevac značajno ulaže u školske objekte uz podršku Grada Beograda a pored zamene stolarije i uređenja toaleta, jedna od najnovijih inicijativa je izgradnja novog terena za odbojku u okviru ove škole, čime se omogućava unapređenje sportskih aktivnosti učenika. Predsednik opštine, Bojan Stević, posetio je Osnovnu školu „Knez Lazar“ i Srednju muzičku školu „Marko Tajčević“ i dodao da pored novog terena, na objektu škole započeta je zamena celokupne stolarije i potpuna rekonstrukcija toaleta, što će znatno poboljšati uslove za učenje i boravak dece u školi.

Predsednik opštine Bojan Stević takođe je najavio planove za narednu godinu, koji uključuju uređenje još dva terena, proširenje parking prostora i obnovu platoa ispred škole.

Direktorka škole Svetlana Novičić zahvalila se rukovodstvu opštine i istakla da su ovo važni projekti koji će poboljšati rad i omogućiti zaposlenima i učenicima bolje uslove. Dodala je da sledeće godine škola slavi jubilej, 30 godina postojanja i da će je dočekati u rekonstruisanom prostoru.

Ovi projekti imaju za cilj ne samo poboljšanje infrastrukture škola već i unapređenje kvaliteta obrazovanja i života učenika na teritoriji opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA