Potpisivanje ugovora sa roditeljima za prijem dece u vrtić

U skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja i Gradskog zavoda za javno zdravlje,  predškolska ustanova “Rakila Kotarov Vuka“  organizovaće 4. i 11. jula potpisivanje ugovora sa roditeljim čija su deca primljena po konkursu za narednu radnu godinu. Radno vreme nadležnih službi tokom prve dve subote u julu biće od 9 do 16 časova. Preporuka je da svi roditelji imaju obavezne maske. Drugi rok upisa biće tokom avgusta.

Potpisivanje ugovora

U skladu sa kalendarom upisa u radnu 2020 – 2021 godinu  26. juna istekao je rok za razmatranje svih  žalbi roditelja, a tokom jula biće potpisani ugovori . Kako bi se ispoštovale sve higijensko epidemiološke mere propisane od strane Ministarstva zdravlja i Gradskog zavoda za javno zdravlje ugovori sa roditeljima čija su deca primljena u predškolsku ustanovu potpisivaće se tokom prve dve subote u julu u terminu od 9 do 16 časova.

Ana Stašević
Ana Stašević

Prilikom dolaska u predškolsku ustanovu radi potpisivanja ugovora o boravku dece najbitnije je da roditelji poštuju sve propisane mere i naravno da koriste maske u zatvorenom prostoru. Broj novoupisane dece koja će po prvi put u radnoj 2020 – 2021 godini boraviti u ovoj predškolskoj ustanovi biće poznat tek nakon drugog upisnog kruga.

vrtićPredškolska ustanova “Rakila Kotarov Vuka“ u novu školsku godinu primiće tri grupe dece u zavisnosti od uzrasta to su jaslene i vrtićke grupe kao i deca u pripremno predškolskom programu. Prioritet pri upisu imaju deca iz društveno osetljivih grupa, deca zaposlenih roditelja i redovnih studenata, deca koja imaju status trećeg i svakog narednog deteta u primarnoj porodici.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA