Baka Milica za svoj 92. rođendan okružena pažnjom

U okviru svog humanitarnog rada članice Aktiva žena posetile su Milicu Radojević na njen 92. rođendan. Milica živi sama u Šopiću u teškim uslovima, a članice Aktiva žena su njeni česti gosti.

Milica posetaPosetivši baku Milicu Radojević povodom njenog 92. rođendana, članice Aktiva žena ispunile su obećanje da je nikada neće zaboraviti. Milica nakon smrti muža živi sama u Crnim Barama u Šopiću. Jedini oslonac u svim lepim i teškim životnim trenucima su joj komšije ali i Aktiv žena. Pored posete iznenađenja Milica je dobila i poklon koji će joj ulepšati  letnje dane. Nisu izostale ni lepe želje, rođendanska torta i svećica. Suze radosnice bake Milice pogodile su sve prisutne.

Milica i rođendanska tortaVidovdan je za sve Srbe veliki praznik, za baku Milicu je i poseban dan njenog rođendana. Među Srbima vlada uverenje da osobe koje se rode na veliki praznik imaju poseban život, život bake Milice obeležila je borba, mnogo teških i poneki trenutak sreće.

Milica poklonSa ogromnim srcem u kome je stala ljubav za sve komšije i ljude koji je nisu zaboravili baka Milica ima samo lepe želje a jedna od rođendanskih je i da zaigra na svadbi svog komšije, a našeg kolege Duška Meseldžije.

Milica Radojević
Milica Radojević

Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija koje su odmah posle izolacije organizovale članice Aktiva žena. Uz sve neophodne mere prevencije ove vredne lazarevčanke ne posustaju. Cilj ima je da pomognu svima kojima je pomoć potrebna ali i da šire optimizam, pozitivnu energiju, ljubav i dobro raspoloženje. Za baku Milicu ovaj dan će ostati zauvek u sećanju. Svi koji su joj ga ulepšali poneli su srce puno ljubavi i topline i osmeh zadovoljstva na licu. Još jedan dokaz da se dobrom dobrim vraća kao i da sve što rade članice Aktiva žena ostavlja dubok trag kod ljudi kojima je i lepa reč dovoljna a svaki znak pažnje ogromna podrška u teškim životnim situacijama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA