BeogradLazarevacVesti

Završni koncert Centra za umetničku igru „Srna“ za malu Sofiju Markuljević

Centar za umetničku igru “Srna” organizuje završni koncert u sredu 01. jula u 18 časova na platou ispred biblioteke “Dimitrije Tucović”. Na koncertu će učestvovati sve polaznice uz poštovanje svih mera koje je propisala Vlada RS zbog trenutne situacije sa koronavirusom, kaže Sandra Voloder, direktorka Centra za umetničku igru “Srna”. Koncert će biti humanitarni jer će se prikupljati novac za lečenje devojčice Sofije Markuljević.

Srne

Кoncert u organizaciji Centra za umetničku igru „Srna“ biće organizovan u sredu 1. jula na platou ispred Biblioteke „Dimitrije Tucović“, a učešće na koncertu uzeće sve polaznice koje će se predstaviti modernim plesom i klasičnim baletom.

Srne koncert

Koncert ispred biblioteke imaće humanitarni karakter jer će se prikupljati novac za lečenje devojčice Sofije Markuljević koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Kutija za prikupljanje novca postavljena je u biblioteci a svaki prilog je značajan, dodaje Sandra Voloder.

Sandra Voloder
Sandra Voloder

Zbog pandemije koronavirusa, neizvesno je da li će i kako biti nastavljena sezona, ali Sandra Voloder kaže da je plan da u julu mesecu ovaj centar organizuje treninge na otvorenom u Gradskom parku a sve u dogovoru sa roditeljima.

Male Srne

Direktorka Centra za umetničku igru „Srna“ pozvala je roditelje da prisustvuju koncertu i da dobrovoljnim prilogom pomognu nastavak lečenja male Sofije. Dodala je da svi ljudi dobre volje koji su u mogućnosti doniraju novac a kutije za pomoć Sofiji, nalaze se i u mnogim lazarevačkim kafićima i buticima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA