BeogradLajkovacVesti

Radovi na asfatliranju puta u Brkića kraju

Predsednik opštine Lajkovac u pratnji svojih saradnika, obišao je Ratkovac, gde su u toku radovi na asfaltiranju puta u Brkića kraju. Vrednost ovih radova, koje izvodi preduzeće „Kolubara Građevinar“ je 6,5 miliona dinara a asfaltira se deonica puta u dužini od 520 metara. Opština Lajkovac je iz budžeta za ovu godinu izdvojila 30 miliona dinara za uređenje i rekonstrukciju puteva na teritoriji opštine, rekao je prilikom obilaska radova predsednik Andrija Živković.
Asfaltiranje-puta
Selo Ratkovac

Prvi lepi dani u ovoj godini omogućili su nastavak započetih poslova iz 2017. godine. Planiranom dinamikom privode se kraju i radovi na asfaltiranju puta u Brkića kraju u Ratkovcu. Opština je za uređenje ovog seoskog puta izdvojila iz budžeta 6,5 miliona dinara a izvođač radova je preduzeće „Kolubara Građevinar“.

Andrija-Živković
Andrija Živković

Zadnjih nekoliko godina meštani ovog zaseoka u Ratkovcu čekali su asfalt. Nezgodna deonica puta, predstavljala je veliki problem meštanima. Goran Gavrilović, član opštinskog veća i meštanin Ratkovca kaže da je ovo dokaz da opština ulaže ravnomerno sredstava u razvoj kako samog gradskog jezgra tako i seoskih područja.

Opština je izdvojila i 30 miliona dinara za asfaltiranje 12 nekategorisanih puteva.

Brkića-kraj-1

Nakon završetka posla na asfaltiranju ove deonice, firma „Kolubara Građevinar“ završiće i tokom aprila meseca trotoare u ulici Dimitrija Tucovića i asfaltiranje puta za Ivkoviće u selu Bajevac, kaže predsednik Živković.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA