BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana Žička ulica u MZ „Momčilo Pavlović“

Lepo vreme omogućilo je nastavak radova na rekonstrukciji putne infrastrukture na teritoriji GO Lazarevac. Tokom vikenda završeno je asfaltiranje Žičke ulice u dužini od 200 metara u MZ „Momčilo Pavlović“. Ova ulica spaja Kolubarski trg i ulicu Živojina Žujovića a sredstva je obezbedila GO Lazarevac. U planu je da se asfaltira još nekoliko ulica u samom centru grada, rekao je Aleksandar Bulatović, član Veća zadužen za bezbednost u saobraćaju.
Aleksandar-Bulatović
Aleksandar Bulatović

Na inicijativu meštana MZ „Momčilo Pavlović“ asfaltirana je Žička ulica, koja je bila dugogodišnji problem građana ovog dela lazarevačke opštine. „Beograd put“ asfaltirao je deonicu u dužini od 200 metara sredstvima iz opštinskog budžeta a uređenjem ove ulice spojene su dve prometne saobraćajnice, Kolubarski trg i ulica Živojina Žujovića.

Asfaltiranje

Dugo godina ove dve saobraćajnice nisu bile spojene adekvatno. Konačno na našu incijativu rukovodstvo opštine ispunilo je obećanje i asfaltiralo Žičku ulicu – rekao je Života Živković, predsednik MZ „Momčilo Pavlović“.

U odnosu na plan koji je GO Lazarevac uradila, trenutno u ovoj mesnoj zajednici još dve ulice trebalo bi staviti pod asfalt kako bi kompletna putna infrastruktura bila uređenja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA