BeogradIzboriLazarevacVesti

Bojan Stević: Apsolutna pobeda liste „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“

U GO Lazarevac pravo glasa na lokalnim izborima imalo je 49. 793 glasača. Prema nezvaničnim informacijama pravo glasa iskoristilo je 29. 446 građana. Glasalo se za sedam izbornih lista a lista „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“ osvojila je 16.583 glasa i imaće 38 odbornika u lokalnoj skupštini. Druga lista koja je osvojila najviše glasova je „Kreni – Promeni i  Ja sam Lazarevac“ sa osvojenih 4 306 glasova i prema nezvaničnim informacijama imaće devet odbornika. Koalicija „Biramo Lazarevac“ dobila je podršku 3 481 glasača i imaće sedam odbornika u lokalnom parlamentu. Bojan Stević član Glavnog odbora SNS i potpredsednik OO SNS Lazarevac zahvalio se svim članovima, simpatizerima i građanima koji su i ovaj put prepoznali jasnu politiku Srpske napredne stranke i svoj glas dali listi „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“ i „Beograd sutra“.

Izbori 2024

Na 65 izbornih mesta u Lazarevcu, lista „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“ osvojila je skoro 17 hiljada glasova. Bojan Stević, član Glavnog odbora i potpredsednik OO SNS Lazarevac u intervju za našu televizuju rekao je da je skoro 3000 glasova više,  SNS ostvarila na ovim izborima, nego u decembru prošle godine a da je ovu listu podržalo skoro 17 hiljada građana opštine Lazarevac. On je dodao i da je u pojedinim Mesnim zajednicima i biračkim mestima lista „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“ i „Beograd sutra“ osvojila preko 80 posto glasova, a naši sugrađani su time potvrdili da poštuju politiku koju zastupa lista predsednika države i koalicionih partnera.

Bojan Stević, član Glavnog odbora i potpredsednik OO SNS Lazarevac
Bojan Stević, član Glavnog odbora i potpredsednik OO SNS Lazarevac

U radu skupštine učestvovaće i kandidati liste „Mi snaga naroda – Dr Branimir Nestorović“ za koju je glasalao 2 539 birača u Lazarevcu a koji će imati pet odbornika. Lista „Ja sam Lazarevac, ti si Lazarevac – Pokreni promene!“ osvojila je dva mandata i za nju je glasalo 704 glasača. Ispod „crte“ na lokalnim izborima su dve liste, Ruska stranka za koju je glasao 501 Lazarevčanin i “ Mi smo Lazarevac – Složeno za Lazarevac – Srpski pokret Dveri – Narodna stranka“ koja je dobila podršku 729 birača. Konačni rezultati i tačan broj mandata koje su osvojile liste biće poznat nakon objavljivanja rezultata Republičke izborne komisije i Opštinske izborne komisije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Bojan Stević: Apsolutna pobeda liste „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“

  • Nenad Milinkovic

    Zaboravio je da pozdravi Sapcane, oni su najzasluzniji za pobedu!!!

    2
    1
    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA