„Srne“ održale Novogodišnji koncert

Nakon dvogodišnje pauze Centar za umetničku igru “Srna” organizovao je Novogodišnji koncert za najmlađe koji je održan 23. decembra u Centru za kulturu Lazarevac. Devojčice starosti od tri do 15 godina izvodile su tačke modernog i klasičnog baleta. “Uspavanka za mrava”, “Moj prvi valcer”, “Zlatna jesen”, samo su neke od koreografija koje su male balerine izvodile pred Lazarevčanima.

Novogodišnji koncert Centra za umetničku igru Srna

U Centru za kulturu Lazarevac u četvrtak 23. decembra održan je Novogodišnji koncert koji je organizovao Centar za umetničku igru „Srna“. Nakon dve godine pauze zbog pandemije koronavirusa, male balerine ponovo su zaigrale pred lazarevačkom publikom. „Uspavanka za mrava“, „Moj prvi valcer“, „Zlatna jesen“ samo su neke od koreografija koje su balerine centra za umetničku igru „Srna“ predstavile na ovom koncertu.

Centar za umetničku igru Srna

Sandra Voloder ispred Centra za umetničku igru „Srna“ , pozvala je sve zainteresovane da dovedu svoju decu da se oprobaju u ovoj umetničkoj igri. Bave se isključivo modernim plesom ali imaju i osnove klasičnog baleta.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA