Akademija sporta Lazarevac organizovala sportsko testiranje prvaka i predškolaca

Akademija sporta Lazarevac organizovala je sportsko testiranje prvaka i predškolaca. Cilj testiranja je da se otkrije na vreme za koji sport su deca najviše talentovana. Uzeti su osnovni parametri koji su bitni u njihovom uzrastu. O rezultatima testiranja za televiziju Gem više je rekao nastavnik fizičkog vaspitanja Čeda Todorčević, koji je rekao da je zadovoljan rezultatima testa.

Sportsko testiranje prvaka i predškolaca održano je u OŠ „Knez Lazar“. Cilj ovog testiranja je da se otkrije na vreme za koji sport deca imaju najviše talenta. Uzeti su osnovni parametri koji su bitni u njihovom uzrastu. O rezultatima testiranja govorio je nastavnik fizičkog vaspitanja Čeda Todorčević.

Prema rečima Todorčevića Akademija sporta Lazarevac postoji godinu dana a prerasla je iz košarkaškog kluba Lazarevac. Pored akademije sporta, koja je u svom radu postigla uspehe, Todorčević najavljuje i osnivanje školice sporta.

Akademija sporta Lazarevac ima i košarkaški sekciju koja se sastoji od tri takmičarske grupe. Oni se takmiče pod okriljem košarkaškog saveza Beograda i do sada su ostvareni zapaženi rezultati, izjavio je jedan od trenera Gvozden Urošević.

Sledeće nedelje radiće se detaljnija testiranja učenika u sali OŠ „Knez Lazar“, a nastavnik fizičkog vaspitanja Čeda Todorčević se nada velikom odzivu dece.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA