Vesić u Lazarevcu: „Oko milion evra“

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je ulicu Dositeja Obradovića,  Hilandarsku ulicu i Hram Svetog velikomučenika Dimitrija u Lazarevcu. Ove dve ulice su pokazatelj politike koju gradska vlast vodi, a to je ravnomeran razvoj svih delova Beograda i da ne postoji razlika između pešačkih zona i ulica centra Beograda i prigradskih opština, izjavio je Vesić. Opština Lazarevac je sledeći politiku predsednika Vučića uspela da uz podršku Grada Beograda obezbedi značajna sredstva za realizaciju brojnih projekata koji su od velikog značaja za građene, izvajio je predsednik opštine Bojan Stević.

Vesić u Lazarevcu

Nakon obilaska ulice Dositeja Obradovića, Hilandarske ulice i Hrama Svetog velikomučenika Dimitrija u Lazarevcu, Vesić je istakao da su nedavno rekonstruisane ulice najbolji pokazatelj da se Grad Beograd razvija ravnomerno. Neophodno je da se podigne kvalitet života građana u svim prigradskim opštinama, naglasio je Vesić i naveo Lazarevac kao dobar primer. Najavio je i početak izgradnje trga kod zgrade opštine.

Vesić i Stević

Vesić je najavio da će do kraja godine u Lazarevcu biti urađeno sedam i po kilometara ulica, ukupne vrednosti 203 miliona dinara. Prema njegovim rečima 1. jula će biti raspisan tender za vodovod u Mirosaljcima.

Vesić kaže da se zajedno sa Stevićem bori da se u Lazarevcu realizuje još jedna investicija, izgradnja fabričkog postrojenja. Naglasio je da je će uskoro biti potpisan ugovor kojim će BG voz povezati Lazarevac sa centrom grada.

Vesić i Stević

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević rekao je ovom prilikom da je u toku izrada kvalitetnih projekata, u cilju podizanja kvaliteta života svih građana. Stević ističe da se uskoro očekuje i realizacija projekta izgradnje kanalizacione mreže u mesnoj zajednici Veliki Crljeni u dužini od 52 metra, kao i u mesnim zajednicama Momčilo Pavlović, Šopić i Branko Radičević.

Vesić i Stević obilaze radove

Grad Beograd će 1. septembra obzbediti besplatne tablete i digitalne udžbenike za sve učenike od prvog do četvrtog razreda u svih 17 beogradskih opština, najavio je u Lazarevcu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA