Akcija dezinfekcije ulaza u stambenim zgradama

Javno preduzeće za komunalnu privredu Lazarevac u subotu 04. aprila započelo  je akciju dezinfekcije ulaza u stambenim zgradama u naselju Treća mesna zajednica u Lazarevcu. Akcija se sprovodi u skladu sa Zaključkom Štaba za vanredne situacije GO Lazarevac.

Dezinfekcija ulazaAkcija dezinfekcije ulaza koju vrši JPKP Lazarevac danas se nastavlja u naselju Orašac. Na ovoj lokaciji biće postavljen i rezervora sa 1000 litara rastvora natrijum hipohlorita.  Upravnici stambenih zajednica iz ovog naselja mogu za potrebe dodatne dezinfekcije površina u zgradama, dezinfekciono sredstvo preuzeti danas. Štab je podsetio da će rezervoar sa rastvorom već sutra će biti u drugom naselju u Lazarevcu, ali se za preuzimanje dezifekcionog sredstva, isključivo upravnici stambenih zajednica, mogu direktno obratiti i JPKPK Lazarevac.

Akciju dezinfekcije ulaza stambenih zgrada vrši JPKP Lazarevac u saradnji sa upravnicima stambenih zajednica, a u koordinaciji sa Odeljenjem za komunalne i stambene poslove Uprave GO Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA