BeogradLazarevacVesti

Aktiv žena Lazarevca obeležio pet godina postojanja i rada.

Aktiv žena Lazarevca je humanitarnim druženjem u restoranu “Centar“ u Dudovici obeležio pet godina postojanja i rada. Na ovoj svečanosti bilo je preko 35 udruženja iz cele Srbije a prikupljena sredstva namenjena su organizovanju besplatnog izleta na Oplenac za korisnike Centra za dnevni smeštaj i boravak dece i omladine sa posebnim potrebama.

Aktiv-žena-2

U veseloj atmosferi, kojom se odlikuju sva humanitarna druženja Aktiva žena Lazarevac obeleženo je pet godina postojanja ovog udruženja čiji je cilj da pomogne i osnaži one kojima je pomoć najpotrebnija. Predsednica Aktiva žena Zagorka Uskoković kaže da je pet godina bilo teško opstati, ali da od ove godine ni podrška GO Lazarevac nije izostala.

AKtiv-zena-3

Prioritet Aktiva žena je humanitarni rad, a kako bi sve akcije bile uspešno realizovane neophodna saradnja sa drugim udruženjima iz Lazarevca ali i mnogih gradova iz cele Srbije.

Humanitarni rad Aktiva žena neće prestati ni tokom leta.

Aktiv-žena-4

Aktiv žena Lazarevca i Aktiv žena PUPS-a tokom jeseni će pokrenuti inicijativu i početi prikupljanje potpisa za izgradnju “Doma za stare u Lazarevcu“. Cilj je da se na ovaj način podrži ideja Udruženja penzionera i omogući najstarijima adekvatan smeštaj i nega.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA