BeogradLazarevacVesti

Moto skup 2018 na jezeru Očaga

Jedanaesti po redu moto skup održan je tokom vikenda na jezeru Očaga u organizaciji „La moto“ kluba iz Lazarevca. Manifestacija koja je u zvaničnom kalendaru Turističkog saveza Srbije i ove godine okupila je brojne zaljubljenike u dvotočkaše i dobru muziku iz cele Srbije i regiona. Ni ove godine nije izostao svečani defile ulicama Lazarevca. I sve popularniji performans “Društva sa Trećaka”.

Moto-skup-2018

U organizaciji La Moto kluba, jedanaestu godinu za redom, na jezeru Očaga okupilo se više od 500 bajkera i zaljubljenika u moto dešavanja. Bajkesrki susret trajao je dva dana, 01. i 02. juna. A sve goste u subotu u večernjim satima zabavljali su bendovi “Supermensi“ i Ledene oči“. Kao i svake godine, nešto posle 17 časova organizovan je čuveni defile glavnim lazarevačkim ulicama.

I ove godine sve učesnike defilea sačekalo je iznenađenje, performans koji je pripremilo društvo iz “Trećaka“ -„Žare by drugari“. Gosti su pristigli iz cele Srbije, ali i iz zemalja regiona. Ni ovoga puta nisu izostale pohvale na račun organizatora.
Defile dvotočkaša završio je na jezeru Očaga, odakle je i krenula kolona gde se nastavilo sa zabavom do ranih jutarnjih časova.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA