Aktiv žena Lazarevca u petak obeležava slavu

Aktiv žena Lazarevca obeležiće 30. septembra u restoranu u Dudovici svoju slavu Svete mučenice Veru, Nadu, Ljubav i majku Sofiju. Ovo je šesta godina zaredom kako aktiv obeležava slavu, u devet godina postojanja. Domaćin slave biće udruženje „Lek za dušu“ iz Bačkog Gradišta, a očekuje se dolazak oko 150 gostiju iz brojnih udruženja širom Srbije. Članice Aktiva sprovešće početkom novembra još jedan humanitarni bazar, ovaj put za sugrađanku Saru Matić kojoj su neophodna sredstva za dalje lečenje.

aktiv žena, obeležavanje slave

Svoju slavu, Svete mučenice Veru, Nadu, Ljubav i majku Sofiju obeležiće članice Aktiva žena Lazarevca u petak 30. septembra u restoranu u Dudovici. Očekuje se dolazak oko 150 gostiju, a domaćini slave ove godine su članovi Udruženja „Lek za dušu“ iz Bačkog Gradišta.

U planu Aktiva žena je još jedna humanitarna akcija, ovaj put u cilju prikupljanja novca za dalje lečenje naše sugrađanke Sare Matić, rekla nam je predsednica Aktiva Zagorka Uskoković.

Aktiv žena

Aktiv žena će naredne godine obeležiti značajan jubilej, deset godina postojanja i rada. Za to vreme, humane članice ovog udruženja sprovele su brojne aktivnosti u cilju pomoći bolesnoj deci, socijalno ugroženim porodicama i pojedincima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA