BeogradLazarevacVesti

Besplatne vežbe za najmlađe u SRC „Kolubara“

U SRC „Kolubara“ od prvog oktobra počeće besplatan sportski program pod nazivom „Razvoj motoričkih sposobnosti kod dece uzrasta od pet do sedam godina“. Program će voditi zaposleni u SRC „Kolubara“ a zainteresovani mogu prijaviti svoju decu do 30. septembra, kaže direktor ove ustanove Vladimir Dragićević. U toku je uređenje i zatvorenog bazena, a radi se kompletna rekonstrukcija mašinskog postrojenja, dodaje Dragićević i kaže da očekuje da bazen počne sa radom 15. oktobra, kada počinje i grejna sezona u Lazarevcu.

Mašinsko postrojenje zatvoreni bazen

Sektor za sportsko-rekreativne aktivnosti u SRC „Kolubara“ organizovaće sportski program pod nazivom „Razvoj motoričkih sposobnosti kod dece uzrasta od pet do sedam godina“. Ovaj program za naše male sugrađane vodiće profesori fizičkog vaspitanja Nikola Miljanić, Branimir Milošević i Luka Lazarević. Sve aktivnosti vezane za ovaj program biće realizovane u objektima SRC „Kolubara“ a roditelji mogu da prijave decu do 30. septembra na brojeve telefona: 063/385427  i  062/484943.

Po završteku letnje sezone, zaposleni u SRC „Kolubara“ pripremaju zatvoreni bazen, koji je omiljeni deo sportskog centra većine Lazarevčana. Nakon skoro 40 godina radi se kompletna rekonstrukcija mašinskog postrojenja a očekujemo da će bazen početi sa radom posle 15. oktobra, kada zvanično počinje i grejna sezona u našem gradu, kaže Dragićević.

Vladimir Dragićević
Vladimir Dragićević

Pored programa za decu koji je u planu, Sportski centar organizovao je i turnir u tenisu za radnike RB „Kolubara“ u kojem je učešće uzelo 32 radnika. U narednom periodu biće organizovano  takmičenje u plivanju, basketu, stonom tenisu i drugim sportovima, najavljuje Dragićević.

Stara hala

Važan objekat u kojem treniraju brojni sportisti i mlade nade, budući košarkaši, karatisti i drugi, je i Stara hala SRC Kolubare u koju su u poslednje dve ipo godine uložena značajna sredstva. Po rečima Dragićevića zamenjen je krov koji je prokišnjavao i pretio da se uruši, potom plafon, okrečeni su zidovi i postavljena zaštita kako se sportisti ne bi povređivali. Zamenjen je parket, postavljena nova led rasveta, urađene dve nove svlačionice a nabavljen je i novi semafor koji će biti postavljen do kraja oktobra. Da bi sala dobila potpuno nov i moderan izgled, ostalo je još da se zamene tribine a po rečima direktora SRC Kolubara, to će u narednom periodu uraditi zaposleni u ovom objektu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA