BeogradLazarevacVesti

Aktiv žena organizovao prodajni bazar u Glavnoj ulici

Aktiv žena Lazarevca organizovao je još jedan u nizu prodajni bazar kako bi prikupio novac za decu kojoj je neophodna pomoć. Akciju su podržali i drugi proizvođači koji su na štandovima prodavali med i proizvode od meda, specijalne vrste brašna, prirodnih sokova i vina, i druge ručno rađene proizvode. Sav prihod od prodaje, članice će iskoristiti za kupovinu lekova, pelena i svega onog što je neophodno za porodice sa bolesnom decom. Ova inicijativa Aktiva žena Lazarevac još jednom je pokazala solidarnost i spremnost lokalne zajednice da pruži podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Aktiv žena Lazarevca ponovo je pokazao svoju veliku solidarnost i humanost organizovanjem još jednog u nizu prodajnih bazara s ciljem prikupljanja novca za decu kojoj je neophodna pomoć. Ovoga puta, akciju su podržali i drugi proizvođači koji su svoje proizvode izložili na štandovima, nudeći raznovrsnu ponudu koja je privukla mnoge posetioce.

Prodajni bazar

Na bazarima su se mogli naći proizvodi poput meda i proizvoda od meda, specijalnih vrsta brašna, prirodnih sokova i vina, kao i raznih ručno rađenih proizvoda. Svi prihodi od prodaje namenjeni su za kupovinu lekova, pelena i ostalih potrebnih stvari za porodice sa bolesnom decom.

Ova vredna inicijativa Aktiva žena Lazarevac još jednom je istakla spremnost lokalne zajednice da pruži podršku onima kojima je to najpotrebnije. Solidarnost i angažovanje članica ovog aktivnog udruženja ne samo da doprinosi konkretnoj pomoći bolesnoj deci i njihovim porodicama, već takođe pokazuje snagu zajedništva i humanosti koja vlada u Lazarevcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA