BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana Lipovička ulica u mesnoj zajednici Gornji grad

U mesnoj zajednici Gornji grad asfaltirana je Lipovička ulica koja je urađena na zahtev stanovnika ovog dela opštine. U prethodnom periodu u ovoj mesnoj zajednici urađena je ulica Svetozara Markovića, a u planu je i asfaltiranje ulice Petra Jovanovića, kao i sve bočne ulice koje izlaze na 1300 kaplara. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević i najavio da će u narednih 30 dana biti urađeni sportski tereni sa multifunkcionalnom podlogom, ali i početak izgradnje kanalizacione mreže u delovima ulica koje izlaze na ulicu 1300 kaplara.

Asfaltiranje Gornji grad

U skladu sa željama i potrebama građana, u mesnoj zajednici Gornji Grad nastavlja sa sa ulaganjem u infrastrukturu i poboljšanje kvaliteta života. Završeno je asfaltiranje Lipovičke ulice, na inicijativu stanovnika ovog dela opštine, što će znatno olakšati svakodnevno kretanje i unaprediti infrastrukturne standarde. U prethodnom periodu završena je izgradnja ulice Svetozara Markovića, dok se u planu nalazi asfaltiranje ulice Petra Jovanovića, kao i svih bočnih ulica koje se protežu do 1300 kaplara. Radove na asfaltiranju i infrastrukturnim unapređenjima obišao je predsednik opštine, Bojan Stević, koji je najavio dodatne investicije.

U narednih 30 dana, planira se izgradnja sportskih terena sa multifunkcionalnom podlogom, pružajući tako građanima mogućnost za rekreaciju i sportske aktivnosti. Osim toga, predviđen je početak izgradnje kanalizacione mreže u delovima ulica koje izlaze na 1300 kaplara, što će unaprediti sistem odvodnje i higijenske standarde ovog dela grada.

Lipovička ulica Gornji grad

Uz podršku JP „Putevi Srbije“ počinje izgradnja trotoara do nekadašnjeg restorana „Beli bagrem“, najavljuje Stević.

Narednih dana nastavlja se asfaltiranje i u ostalim mesnim zajednicma a do kraja ovog meseca planirano je da oko 25 saobraćajnica bude stavljeno pod asfalt, kaže predsednik opštine.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA