BeogradLazarevacVesti

Asfaltirane ulice Miloša Obrenovića i Stevana Filipovića u Velikim Crljenima

U Mesnoj zajednici Veliki Crljeni nastavljeno je asfaltiranje ulica Miloša Obrenovića i Stevana Filipovića, koje se izvode u okviru sanacija, nakon realizacije projekta „Čista Srbija“. Planirano je da do kraja juna meseca sve saobraćajnice gde su izvođeni radovi budu vraćene u prvobitno stanje. Trenutno je u ovom delu lazarevačke opštine urađeno oko 26 kilometara kanalizacione mreže. Radove je obišao zamenik predsednika opštine Tomislav Rikanović i najavio nastavak radova na kanalizacionoj mreži u ulici Trećeg oktobra i zamolio sugrađane da imaju strpljenja jer će se u tom delu saobraćaj odvijati jednosmerno uz poštovanje svetlosne signalizacije.

Veliki Crljeni asfaltiranje

U Mesnoj zajednici Veliki Crljeni nastavljeno je asfaltiranje ulica Miloša Obrenovića i Stevana Filipovića, što predstavlja deo šireg plana sanacije nakon realizacije projekta „Čista Srbija“. Planirano je da sve saobraćajnice gde su izvođeni radovi budu potpuno obnovljene do kraja juna meseca. Zamenik predsednika opštine Lazarevac Tomislav Rikanović je istakao važnost ove investicije za lokalnu zajednicu i zamolio sugrađane za strpljenje tokom narednih radova.

Rikanović je najavio je nastavak radova na proširenju kanalizacione mreže i to u ulici Trećeg oktobra. U nameri da se olakša saobraćajna situacija tokom izvođenja radova, najavljeno je da će se saobraćaj u ovom delu odvijati jednosmerno uz poštovanje svetlosne signalizacije.

Do sada je u ovom delu lazarevačke opštine već urađeno oko 26 kilometara kanalizacione mreže, što predstavlja značajan korak ka poboljšanju infrastrukture i životnog standarda građana.

Veliki Crljeni asfaltiranje

Zamenik predsednika opštine još jednom je apelovao na sugrađane da tokom radova imaju strpljenja i da će nakon realizovanog projekta „Čista Srbija“ sve saobraćajnice u Mesnoj zajednici Veliki Crljeni biti vraćene u prvobitno stanje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA