BeogradLazarevacPolitikaVesti

Ana Brnabić posetila stranačke kolege u Lazarevcu

Poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić posetila je stranačke kolege u Lazarevcu i sa njima razgovarala o budućim aktivnostima ove političke organizacije. Ona je u izjavi za medije na platou kod Rudarske česme istakla da SNS želi da pokaže da je stranka koja radi u interesu građana i da razgovara sa njima i ponudi konkretna rešenja. Kaže da je prijatno iznenađena kako Lazarevac danas izgleda ali da ima još dosta toga da se uradi. Predsednik lazarevačkog odbora Srpske napredne stranke Bojan Stević izrazio je zadovoljstvo dolaskom Ane Brnabić u Lazarevac i istakao da je dobio uverenja da će Grad Beograd i Vlada Srbije nastaviti da ulažu u Lazarevac.

Brnabić u Lazarevcu

Poverenica beogradskog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić  posetila je Opštinski odbor u Lazarevcu kako bi sa stranačkim kolegama razgovarala o budućem radu ove političke organizacije. U obraćanju medijima na platou kod Rudarske česme istakla je da je zadovoljna kako se Lazarevac razvija i dodala da je uverena da ima još mnogo toga da se uradi kako bi se poboljšao kvalitet života građana.

Ana Brnabić i Bojan Stević

Prvi čovek lazarevačkih naprednjaka Bojan Stević rekao je da je zadovoljan posetom Brnabićeve i naglasio da je dobio uverenja da će ulaganja u Lazarevac biti nastavljena, te da će za to imati podršku Vlade Republike Srbije i Grada Beograda.

Nakon razgovora kod Rudarske česme sa aktivistima i građanima, Ana Brnabić je održala radni sastanak sa odbornicima Srpske napredne stranke i funkcionerima ove partije u Lazarevcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

2 thoughts on “Ana Brnabić posetila stranačke kolege u Lazarevcu

  • DRAGO MI JE KADA CUJEM DA SE VLASTI INTERESUJU I IMAJU IZUZETNU SARADNJU U STRANACKIM PARTIJAMA A POSEBNO ME RADUJE POSETA ANE BRNABIC STO JE IZUZETNO DOBRO POSTOVANA ANA DOBRO DOSLA U GRAD LAZAREVAC SAMO VAS MOLIM DA AKO SE MOZE APELOVATI NA DOBIJANJU UGLJA KAKO PENZIONERA TAKO I RADNIKE KOLUBARE MNOGO SMO U ZASTOJU JA VERUJEM DA CE TE VI TO POKRENUTI I MI BITI ZADOVOLJNI DA NAS ZIMA NE ZATEKNE GOLORUKE VELIKI POZDRAV ANA VAMA I OSTALIM PARTNEROMA I UVEK NAM DOBRO DOSLA POZDRAV

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA