Anja Mit i Stefan Buzurović nasmejali i oduševili Lazarevčane

“Raj na Zemlji“, naziv je duo komedije koja je odigrana na velikoj sceni Centra za kulturu Lazarevac. Anja Mit i Stefan Buzurović nasmejali su do suza lazarevačku publiku. Poznata lica  sa malih ekrana, glumci u brojnim serijama i različitim televizijskim projektima Anja i Stefan su nastupili u Lazarevcu. Predstava govori o velikim snovima malog čoveka, o trnovitom putu ka cilju i kako devojka i provincije krči svoj put.

RAJ 1Urnebesno duhovite ali i emotivne scene predstave “Raj na zemlji“ donele su lazarevačkoj publici više od sat vremena bezbrižnosti i smeha. Pitka i razigrana priča o susretu dvoje mladih ljudi sa potpuno drugačijim životima i snovima ali podjednako jakim emocijama podsetila nas je koliko nam pozorište nedostaje i kolika je uloga komedije u teškim vremenima.

RAJ 2Nakon brojnih televizijskih projekata i serija Anja Mit je ponovo na pozorišnim daskama, ovo je njeno drugo gostovanje u Lazarevcu. Anja je u ulozi mlade provincijalke koja dolazi u Beograd sa snovima o “Raju na zemlji“ i karijeri pevačice. Kada zakuca na vrata estradnog menadžera Adama Koena počinje njen trnovit put do zvezda sa ljubavnim zapletom.

Nakon popularne serije “Istine i laži“ kao i televizijskih projekata i emisija Stefan Buzurović i Anja Mit odlučili su da po prvi put zaigraju na daskama koje život znače. Tako je nastala njihova prva zajednička predstava “Raj na zemlji“. Stefan to objašnjava na duhovit način.

RAJ 3

Zbog epidemioloških mera u Centru za kulturu Lazarevac prodate su karte samo za pola sale. Lazarevčani poznati kao dobra pozorišna publika i odlični domaćini i ovoga puta su uživali sa glumcima.

“Raj na zemlji“  je predstava koja je uprkos svim epidemiološkim ograničenjima odigrana preko četrdeset puta širom Srbije. Veliki udeo u popularnosti ovog komada imala je mlada glumačka ekipa Anja Mit i Stefan Buzurović. Predstavu je režirao Peđa Marković, a tekst i muziku je radio Saša Milošević Mare.

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA