BeogradLazarevacVesti

Asfaltiran Lukavički gaj

U Mesnoj zajednici Lukavica asfaltirana je ulica Lukavički gaj u dužini od 300 metara. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević koji je rekao da će se uređenje infrastrukture u ovom delu opštine nastaviti i u narednom periodu. Pored ulica koje su u prethodnom periodu stavljene pod asfalt, u ovom delu opštine urađeno je dečije igralište, kao i svlačionice za potrebe FK „Sloga“ podsetio je Stević. U drugoj polovini godine očekuje se nastavak radova u ulici Lukavički gaj koja će spojiti ovu mesnu zajednicu i Stubicu.

U Mesnoj zajednici Lukavica, asfaltirana je ulica Lukavički gaj u dužini od 300 metara. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević i u razgovoru sa meštanima najavio nastavak investicija u infrastrukturne projekte u ovaj deo opštine.

Osim asfaltiranja ulica, posebna pažnja posvećena je stvaranju prostora za aktivnosti dece i sportskih entuzijasta. Uz ulaganje u dečije igralište, takođe su izgrađene i svlačionice koje će služiti potrebama lokalnog fudbalskog kluba „Sloga“.

Očekuje se da će u drugoj polovini godine nastaviti radovi u ulici Lukavički gaj, čime će se povezati Mesna zajednica Lukavica i Stubica, doprinoseći tako boljoj povezanosti i kvalitetu života svih stanovnika ovih naselja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA