BeogradLazarevacVesti

U Kancelariji za poljoprivredu počeo da radi stručni savetodavac

GO Lazarevac od danas ima svog stručnog savetodavca u okviru poljoprivredne Stručne službe Beograd. U Kancelareiji za poljoprivredu GO Lazarevac predstavljen je novi stručni savetodavac a u narednom periodu tu funkciju obavljaće Marija Milovanović. Ovim angažovanjem savetodavca u GO Lazarevac, naši poljoprivrednici više neće morati da odlaze u Stručnu službu u Mladenovac kako bi rešili probleme vezane za njihova gazdinstva. Tim povodom Kancelariju za poljoprivredu posetila je i Milica Janković, direktorka Stručne savetodavne službe Beograd.
Nenad Bačanac i Milica Janković
Nenad Bačanac i Milica Janković

GO Lazarevac od danas ima svog stručnog savetodavca u okviru Poljoprivredne Stručne službe Beograd. U Kancelariji za poljoprivredu GO Lazarevac predstavljen je novi stručni savetodavac, a u narednom periodu tu funkciju obavljaće Marija Milovanović. Ovim angažovanjem savetodavca u GO Lazarevac, naši poljoprivrednici više neće morati da odlaze u Stručnu službu u Mladenovac kako bi rešili probleme vezane za njihova gazdinstva. Marija Milovanović, novi stručni savetodavac u Lazarevcu, istakla je da je spremna da pruži sveobuhvatnu podršku poljoprivrednicima na teritoriji opštine Lazarevac.

Marija Milovanović, stručni savetodavac
Marija Milovanović, stručni savetodavac

Tim povodom Kancelariju za poljoprivredu posetila je i Milica Janković, direktorka Stručne savetodavne službe Beograd. Ona je izrazila zadovoljstvo što je nastavljena dobra saradnja sa GO Lazarevac i istakla važnost lokalne podrške poljoprivrednicima.

Član Veća GO Lazarevac Nenad Bačanac zahvalio se resornom ministarstvu i direktorki Stručne savetodavne službe Beograd što su uvažili molbu Kancelerije za poljoprivredu GO Lazarevac za angažovanjem stručnog savetodavca.

Ova inicijativa olakšaće pristup poljoprivrednicima uslugama savetovanja i podrške, što će rezultirati efikasnijim rešavanjem problema i unapređenjem poljoprivredne proizvodnje u Lazarevcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA