BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana Rtska ulica u Trbušnici

Rtska ulica u dužini od 470 metara asfaltirana je u Mesnoj zajednici Trbušnica. Radove je obišao predsednik GO Lazarevac Bojan Stević koji je ovom prilikom rekao da je ovo važna saobraćajnica jer povezuje dva kraja ove mesne zajednice. U narednim mesecima očekujemo i završetak saobraćajnice u Simića kraju, kao i u Jankovića kraju a u prethodnom periodu uradili smo i dečije igralište u Trbušnici, podsetio je Stević. Buduća trasa brze saobraćajnice „Vožd Karađorđe“ prolaziće  kroz ovaj kraj i važno nam je da imamo uređenu putnu infrastrukturu, dodaje Stević.

Rtska ulica

Rtska ulica, dužine 470 metara, asfaltirana je u Mesnoj zajednici Trbušnica. Radove je obišao predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević, koji je istakao značaj asfaltiranja ove ulice. Naglasio je da je Rtska ulica važna saobraćajnica jer povezuje dva kraja ove mesne zajednice, što će znatno olakšati kretanje stanovnika i unaprediti povezanost u lokalnoj zajednici.

Stević je takođe najavio da se u narednim mesecima očekuje završetak saobraćajnice u Simića kraju, kao i u Jankovića kraju. Osim toga, podsetio je i na nedavno urađeno dečije igralište u Trbušnici, što ukazuje na kontinuirani rad na unapređenju infrastrukture i kvaliteta života u ovom delu grada.

Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac
Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac

Posebno je istakao važnost buduće trase brze saobraćajnice „Vožd Karađorđe“, koja će prolaziti kroz ovaj kraj. Istakao je da je važno da lokalna zajednica ima uređenu putnu infrastrukturu kako bi se obezbedila bezbednost i efikasnost saobraćaja, kao i kako bi se olakšalo povezivanje sa drugim delovima grada i regiona.

Stević je podsetio da je tokom prethodnog dana asflatirana ulica Vaska Pope u Barzilovici i da je u planu da u ovom delu opštine bude asfaltiran put ka Radovanovićima, kao i put Lisina koji vodi do hrama u Barzilovici. Nastavak asfaltiranja očekuje se i u Mesnoj zajednici Rudovci, najavio je predsednik opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA