BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana ulica između B i C niza u Trećoj mesnoj zajednici

U Mesnoj zajednici „Dušan Petrović Šane“ završeno je asfaltiranje sa prilazima u ulici između B i C niza u naselju Treća mesna zajednica, uz izgradnju dodatnih parking mesta. Ovaj posao je završen uz podršku Grada Beograda i Vlade Srbije, izjavio je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević. Najavio je da će u budžetu za narednu godinu biti opredeljena sredstva kako bi se uradila rekonstrukcija svih prolaza i stepeništa iz zgrada koje izlaze na ulicu u ovom naselju.

Asfaltiranje u Trećoj mesnoj zajednici

U Mesnoj zajednici „Dušan Petrović Šane“ privedeni su kraju radovi na asfaltiranju sa prilazima u ulici između zgrada B i C niza u naselju Treća mesna zajednica, uz izgradnju dodatnih parking mesta. Radove je sa saradnicima obišao predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević koji je najavio da će u budžetu za narednu godinu biti opredeljena sredstva za rekonstrukciju svih prilaza i stepeništa iz zgrada u ovom naselju.

Bojan Stević sa saradnicima

Stević je naglasio da je u planu kompletno proširenje parkinga ispod zgrada C niza u Trećoj mesnoj zajednici.

Asfaltiranje u Trećoj mesnoj zajednici

U ime sugrađana, na završenom poslu se predsedniku opštine Bojanu Steviću zahvalio predsednik Saveta Mesne zajednice „Dušan Petrović Šane“, Milan Mihajlović.

Treća mesna zajednica

Ovom prilikom Stević je najavio da će opština u saradnji sa Policijskom stanicom u Lazarevcu pokušati da obezbedi dvadesetčetvoročasovno ili  dežurstvo u noćnim satima pripadnika MUP-a Srbije u ovom naselju, i da maksimalno uloži napore kako bi se sugrađanima olakšalo svakodnevno funkcionisanje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA