BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana ulica Vojvode Putnika u dužini od 1150 metara

Nakon izgradnje kanalizacione mreže u ulici Vojvode Putnika u Mesnoj zajednici Šušnjar, ova ulica asfaltirana je u dužini od 1150 metara. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević i najavio nova ulaganja u ovaj deo lazarevačke opštine.

Nakon završetka izgradnje kanalizacione mreže u ulici Vojvode Putnika u Mesnoj zajednici Šušnjar, lokalna samouprava preduzela je dodatne korake ka unapređenju infrastrukture u ovom delu lazarevačke opštine. Asfaltiranje ulice, koje je obuhvatilo dužinu od 1150 metara, predstavlja značajan korak ka poboljšanju kvaliteta života građana. Predsednik opštine Bojan Stević je istakao važnost ovog projekta za lokalnu zajednicu i naglasio posvećenost opštinske uprave unapređenju životnih uslova građana.

Meštani Šušnjara kažu da su zadovoljni radovima koji se izvode u ovom delu opštine Lazarevac. Miloš Vujanović meštanin Šušnjara kaže da veliku zahvalnost duguje predsedniku opštine i radnicima koji svoj posao obavljaju kvalitetno. Kaže da u ovoj mesnoj zajednici ima još posla i da su meštani spremni za svaki vid saradnje sa lokalnim rukovodstvom.

Predsednik Stević je najavio dalja ulaganja u infrastrukturne projekte u Šušnjaru. Ova obećanja ukazuju na podršku lokalne samouprave razvoju ovog područja, kao i na nameru da se stanovnicima obezbedi moderna i kvalitetna infrastruktura.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA